За компанията


   

Кратка история

    Презента ООД е основана през Март 1993 год. Презента е компютърна фирма насочена към разработване на софтуер. От 1993 год. дори и до днес компанията е основен софтуерен разработчик на счетоводни и Интернет приложения за Apple Macintosh компютри.

Услуги

    Бизнес насоката на компанията е в изпълнение на софтуерни проекти по-поръчка на наши клиенти. Презента притежава опитен колектив от разработчици способни да се справят със специфични софтуерни задачи.
    Презента има опит в разработката на софтуерни решения в областта на мрежовите комуникации, продукти ориентирани към бази от дани, специфични задачи свързани с Macintosh или Windows операционните системи, мултимедиини решения и Web дизайн. Ако Вие желаете качествен и завършен софтуерен продукт с пълна поддръжка, ние ще приемем вашето предложение с готовност.
    За да се свържете с нас пишете ни на адрес или посете нашата страница за контакти.

Продукти

  • Презента КларК- счетоводство, складово стопанство, разплащания банки, каса, валутни операции, производство. Този продукт е единственият по рода си създаван в България за Macintosh компютри. Най-новата клиент-сървърна версия е мулти-платформена и поддържа Mac OS X, Windows и Linux.

  • iGetter за Mac и Windows - Помощник при изтегляне на файлове от Интернет. Представен е в Интернет през Април 2001 и е достъпен за изтегляне от нашият сайт.(c) Copyright 2001-2019 ПРЕЗЕНТА ООД. Всички права запазени.